Frankpeters

De reputatieverzekering

Virtus Communications heeft speciaal voor kleinere communicatieorganisaties een toegankelijke ondersteunende propositie ontwikkeld: De Reputatieverzekering©.
Wat bieden we u concreet? U kunt voor een laag bedrag per maand van de volgende diensten gebruik maken binnen de basisversie van de Reputatieverzekering©:

  • Permanente telefonische ondersteuning: gedurende het gehele jaar kunt u contact met ons opnemen in geval van vragen die direct raken aan de bescherming en/of versterking van uw reputatie. Wij helpen u direct met uw vraag en/of reviewen de door u zelf ontwikkelde oplossing.
  • Kwartaalgesprekken: vier keer per jaar voeren we een gesprek met u (twee uur) op ons kantoor in Naarden-Vesting, waarbij wij met u de huidige reputatie en issuesituatie doorspreken en bezien waar special aandacht nodig is ter bescherming van uw reputatie of juist kansen kunnen ontstaan om uw reputatie te versterken.

U kunt vervolgens zelf door met het uitvoeren van de benodigde acties. Eventueel meerwerk dat indien gewenst uit de telefonische ondersteuning en/of de kwartaalgesprekken voortkomt zullen we u separaat aanbieden.

Met De Reputatieverzekering© weet u zich permanent verzekerd van een deskundig advies bij het bouwen en beschermen van uw reputatie en garanderen wij u toegang tot en beschikbaarheid van onze services en kennis. Daarmee kunt u optimaal regie voeren over uw merk tegen vooraf bekende en beheersbare kosten.
Bel of mail ons voor een kostenopgave.