NVZ Reputatie Masterclass

23 september 2014 - NZV Masterclass Reputatiemanagement

NZV is in 2013 gestart met het aanbieden van een unieke reeks masterclasses rondom het Maatschappelijke Debat waar de veehouderij op dit moment volop mee te maken heeft. Doel van masterclasses is het geven van inzicht en het opdoen van vaardigheden voor de leden van de NZV. De NZV-ers krijgen hiermee de instrumenten om zich (nog beter) te positioneren in het debat rondom de dierlijke productie.

Reputatie
Hoe kijken mensen naar mij als bedrijf of organisatie? Hoe wil ik gezien worden? En wat moet ik dan wel doen en wat niet? Het verbeteren van mijn imago, mensen fan maken van mijn merk, daar draait het om. Hoe doe ik dat?

De expert van deze masterclass is Frank Peters.

Frank zit bijna 30 jaar in het communicatievak en is bekend met de agrarische sector. Hij adviseerde de afgelopen jaren organisaties als FrieslandCampina, Nederlandse Zuivelorganisatie (NZO), LTO Nederland en projecten als Smart Dairy Farming en de Duurzame Zuivelketen. Frank heeft zeer veel ervaring met het managen van high profile corporate merken en de ontwikkeling van corporate communicatiestrategie. Zijn specialismen zijn corporate reputatiemanagement, crisismanagement en issuemanagement. Hij is eigenaar van het bureau Virtus Communications en auteur van het boek ‘Reputatie onder Druk’.

Opzet van de avond
's Avonds van 19:00 tot 22:00u.
Optioneel: stamppotbuffet voorafgaand aan de masterclass, om 18:00u voor € 17,50.

Waar
Hof van Wageningen

Deelnemen & annuleren
Maximaal 25 deelnemers, waarvan max. 8 studenten.

Kosten: 
NZV-leden € 60,-
Studenten € 15,- 
Niet leden € 120,-

Annuleren: tot 9 september 17:00uur kunt u kosteloos uw deelname annuleren. Daarna, tot 24 uur voor aanvang van de masterclass, wordt bij annulering 50% van de deelnamekosten bij u in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de activiteit bent u NZV het volledige deelnamebedrag schuldig.

Aanmelden: klik hier voor het formulier.

 https://www.nzvnet.nl/agenda/48/