Doe de crisisscan!

De responsetijden ten tijde van crisis zijn van 24 uur naar enkele minuten teruggelopen in dit social mediatijdperk. Toch zitten bedrijven wereldwijd gemiddeld nog op een responsetijd van 21 uur. Daarmee loop je als organisatie continu groot gevaar, want als je niet adequaat acteert in crisistijd dan bepaalt de omgeving het beeld van jouw crisis. Met alle gevolgen van dien. Het is dus belangrijk om na te gaan of je in staat bent te voldoen aan de eisen van deze tijd.

Doe de scan!

VIRTUS Communications heeft een speciale scan ontwikkeld waarmee we binnen enkele uren uw crisis- en communicatieorganisatie doorlichten en u voorzien van een passend advies voor het optimaliseren van uw 'responsiveness'. Neem contact op voor het laten uitvoeren van de Crisis Responsiveness Scan in uw organisatie. Na een intakegesprek van twee uur weet u binnen 1 dag waar uw punten voor optimalisatie liggen. U ontvangt een praktisch rapport met de staat van de actuele crisisorganisatie en de verbeterpunten voor de toekomst.

Bel met Frank Peters | 0654615293 of mail naar //Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./

Kijk hier voor de overige diensten op het gebied van crisiscommunicatie.