(media)Trainingsaanbod

Inhoud en overtuigingskracht bepalen het resultaat van uw presentatie. De specialisten van Virtus verzorgen al zo’n 25 jaar media- en presentatietrainingen en met resultaat, want trainen maakt sterker. Woordvoerders, CEO’s, bestuurders, commissarissen, maar ook call center medewerkers maakten al gebruik van onze kennis en werkwijze.  Wij werken niet met open trainingen, want wij geloven dat trainen altijd maatwerk moet zijn voor uw specifieke situatie. Dan bent u immers optimaal voorbereid op de situaties waar u daarna mee te maken krijgt.

Ons aanbod

Een greep uit ons trainingsaanbod:

  • Mediatrainingen: in deze training leren we onervaren en ervaren woordvoerders nog beter woordvoeren. Met de theorie als vertrekpunt oefenen we aan de hand van realistische cases de woordvoering in de praktijk. Afhankelijk van uw wensen wordt er gewerkt met cameraset of in een professionele televisiestudio.De training vergt een dagdeel en per training kunnen maximaal 3 personen deelnemen. Kostenindicatie: 2.750 Euro (excl. Btw en camera)
  • Crisiswoordvoering: een training speciaal voor woordvoering in crisissituaties. Juist dan worden er weer andere eisen gesteld aan de woordvoering. Speciale aandacht voor empathie en woordvoering gedurende de verschillende fases van de crisis. Afhankelijk van uw wensen wordt er gewerkt met cameraset of in een professionele televisiestudio.Deze training beslaat een dagdeel en per training kunnen maximaal twee woordvoerders deelnemen. Kostenindicatie: 2.750 Euro (excl. Btw en camera)
  • Boodschaptrainingen: een training speciaal ontwikkeld voor het simpel brengen van complexe boodschappen. Bijvoorbeeld tijdens grote veranderingen of ontwikkelingen in uw organisatie, zoals presentatie van nieuw beleid, een reorganisatie of een fusie. Een training van een dagdeel. Er is per training plaats voor maximaal twee deelnemers. Kostenindicatie: 2.750 Euro (excl. Btw en camera)
  • Call center trainingen: een speciale training voor uw call center medewerkers. Zij zijn het die vaak slecht nieuws moeten brengen of moeilijke klantgesprekken moeten voeren.  Tegelijkertijd zijn ze daarbij zeer bepalend voor uw reputatie in de markt. Wij trainen hen gericht aan de hand van uw cases om effectiever te communiceren, maar met begrip en empathie voor de omgeving. Een training van een dagdeel. Er is per training plaats voor maximaal zes deelnemers. Kostenindicatie: 2.750 Euro (excl. Btw)
  • Personal (media) counseling: een zeer persoonlijke begeleiding van CEO of bestuurder voor specifieke en veelal uitdagende situaties. Gerichte individuele coaching on the job. Kostenindicatie: uurbasis.

 

Uw Trainers:

De trainingen van Virtus Communicaties worden verzorgd door:

Frank Peters: bijna 30 jaar in het communicatievak. Gespecialiseerd in reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

foto_Frank_Peters.jpg

Cesar Moerman: al 25 jaar actief in journalistiek en vervolgens in mediatraining. 

Videofoto-2.jpeg

Frank en Cesar zijn een zeer ingespeeld team dat al zo’n 15 jaar samenwerkt en jaarlijks veelvuldig trainingen verzorgt voor opdrachtgevers in diverse sectoren.

Locaties

Trainingen vinden plaats bij Virtus Communications in Naarden-Vesting of in een speciale televisiestudio op het mediapark in Hilversum. Daarnaast kunnen we de trainingen ook bij u op locatie organiseren.

Meer weten:

Bel of mail voor meer informatie en een offerte met: Frank Peters, 0654615293

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.